Etusivu > Asiakaspalvelu > Ohje tuotteiden palautukseen

Ohje tuotteiden palautukseen

Postin automaatista noudetut tilauksen voi palauttaa automaattiin samalla koodilla, jolla tilaus on noudettu. Aikaa palautuksen tekoon koodia käyttäen on 14 päivää. Postin valkoisista Smartship-pakettiautomaateista ei voi tehdä palautusta suoraan, vaan niihin pitää tilata palautusta varten helposti-koodi postin sivuilta www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti

Postin noutopisteissä voi palauttaa käyttäen postin asiakaspalautusnumeroa 651234.

Matkahuollon lähelle-paketti palautetaan siihen noutopisteeseen, josta paketti on noudettu. Käytä tarvittaessa asiakaspalautusnumeroa 9531824

- Apteekkituotteet.fi maksaa lähetyskulut kokonaisuudessaan asiakaspalautusten, takuupalautusten ja virhetoimitusten palautusten osalta.
- Tuotepalautusten ja mahdollisten vaihtojen käsittelyaika kuljetuksineen on noin 5-8 arkipäivää
- Ongelmatapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 02-2741223 (pvm) tai info(at)apteekkituotteet.fi

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus tutustua verkkokaupan kautta tilattuihin tuotteisiin. Verkko-ostoksia tehnyt asiakas voi tutustua tuotteeseen samoin kuin tavallisessa kaupassa. Tuotteet saa palauttaa myyntikuntoisina veloituksetta 30 päivän sisällä tilauksen saapumisesta. Toimitamme noutamattomat tilaukset veloituksetta yhden kerran uudestaan. Palautuksesta pitää ilmoittaa asiakaspalveluumme tai käyttää paketin mukana tulevaa palautuslomaketta.

Avatut sinetillä suljetut pakkaukset eivät ole myyntikuntoisia ja niitä ei voi enää palauttaa. Osaa tuotteista on mahdollista kokeilla, muttei käyttää. Esimerkiksi niveltukia voi sovittaa ylle mutta ei pitää yhtään sen kauempaa. Alusasuilla, sukilla ja hengityssuojilla ei ole vaihto/palautusoikeutta.

Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on Apteekkituotteet.fi:llä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos tilattu tuote on viallinen, Apteekkituotteet.fi voi vaihtoehtoisesti joko vaihtaa tuotteen uuteen tai hyvittää tuotteen summan. Kaikki palautukset arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

Huom! Osalla tuotteista on asiakaspalautusrajoitus. Lääkelain mukaan lääkkeeksi rekisteröidyille valmisteille ei voi myöntää normaalia etäkaupan päivän palautusoikeutta. Näiden tuotteiden nimen yhteydessä on "itsehoitolääke" tai "reseptilääke"-merkintä.


Noutamaton tilaus
Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen palauttamista. Jos tilaus palautuu meille noutamattomana, palautamme automaattisesti rahat tilatuista tuotteista, mutta emme palauta maksettuja postikuluja.

Mikäli noutamattomasta tilauksesta ei ole maksettu toimituskuluja, vähennämme tuotteiden summasta 3,50 euron kulun meille aiheutuneista postittamisen kuluista.